Getty Kaspers tóch op Songfestivalfeest in Amsterdam

0

Getty Kaspers zal tóch aanwezig zijn op het grote Songfestivalfeest, dat op 15 december wordt georganiseerd in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Eerder leek het er op dat de Nederlandse winnares van het Songfestival in 1975 niet zou zijn uitgenodigd. Nu blijkt dat ze juist als special guest mag optreden. Voor het eerst in vele jaren zal ze haar winnende nummer Ding-a-dong ten gehore brengen! Het wordt dus een unieke avond.

Eerder had Getty duidelijk laten weten het jammer te vinden dat ze niet gevraagd was. Dit blijkt nu allemaal een groot misverstand. ‘Heel Nederland, jong en oud, kan het nummer Ding-a-Dong van Teach Inn meezingen. Voor ons is er ook nooit enige twijfel geweest dat Getty Kaspers er deze avond bij moest zijn,’ vertelt Manon van Alten van organisator Pilot Studio. ‘Maar over de invulling van deze avond wilden we met haar in overleg.’

Dat komt voornamelijk doordat de zangeres eerder publiekelijk heeft laten weten dat ze nooit meer zou gaan optreden. Haar laatste optreden is jaren geleden.

Getty Kaspers zingt Songfestival-hit Ding-a-dong voor het eerst in jaren

Gelukkig is de hele situatie nu opgeklaard en Getty gaf aan graag haar winnende lied op deze avond te willen zingen. ‘We vinden het een eer dat Getty er deze avond bij zal zijn. Ik denk dat iedereen uitkijkt naar haar optreden,’ aldus Manon van Alten.

Ook Getty is merkbaar opgetogen! ‘Deze avond wil ik voor geen goud missen. Ik had geen idee dat ze mij als special guest wilden hebben. En dat ik Ding-a-Dong weer mag zingen, had ik nooit verwacht. Ik had geen idee dat ze mij als special guest wilden hebben. En dat ik Ding-a-Dong weer mag zingen, had ik nooit verwacht. Ik ga alvast oefenen, want ik wil goed voor de dag komen.’

Vele andere Songfestival-artiesten aanwezig

Getty Kaspers is zo’n beetje de kers op de taart als het gaat om het Songfestivalfeest in Ziggo Dome. Vele oud-deelnemers uit Nederland én buitenland komen langs. Lordi, Ruslana, Sandra Kim, Katrina & The Waves, Dana International en Netta zijn al bevestigd. Ook Lenny Kuhr, Ruth Jacott en Edisilia Rombley zullen een optreden geven. Het is nog niet bekend of Duncan Laurence aanwezig zal zijn.

De kaartverkoop voor het evenement is al gestart. Op deze pagina van Ziggo Dome kun je kaartjes kopen.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival.

Share.